Prijsoverzicht

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, daarom wordt iedere website op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Voor welk pakket je ook kiest, je kunt verzekerd zijn van onze uiterste zorg en aandacht. Daarbij zijn we ook nog eens supersnel: een nieuwe website kan al binnen twee weken geregeld zijn.

Leasen

Al mogelijk vanaf:

€ 100,-
per maand
Ik wil leasen!

Kopen

Al mogelijk vanaf:

€ 1500,-
per website
Ik wil kopen!

Maatwerk

De mogelijkheden zijn oneindig

Prijs op aanvraag
Ik wil maatwerk!

Website leasen

Een website leasen heeft vele voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat een website na een jaar eigenlijk al een update nodig heeft? En dat een website na twee jaar verouderd is? Met een leasewebsite beschik je altijd over de laatste updates en de nieuwste technieken. Zo blijft jouw website super snel en goed vindbaar. Bovendien hebben onze leasewebsites altijd een fris en eigentijds ontwerp, passend bij jouw bedrijf!

Hoe werkt het?

Een website leasen was nog nooit zo snel geregeld. Nadat je het contactformulier hebt ingevuld nemen we binnen een dag contact met je op om je wensen te bespreken. Vervolgens zullen we aan de hand van de door jou aangeleverde foto's en teksten een professionele website bouwen. Afhankelijk van de omvang van de website is het al mogelijk om binnen een week een eerste versie te hebben. We zullen deze eerste versie uitgebreid met je doornemen om de laatste puntjes op de i te zetten. Als jij 100 procent blij en tevreden bent met je website lanceren we 'm. Vanaf dat moment kun je 'm vol trots laten zien aan collega's, vrienden en je moeder.

Als je een website bij ons leaset hoef je je om een heleboel zaken geen zorgen meer te maken. Zo regelen wij de hosting en het domeinbeheer, de vindbaarheid in verschillende zoekmachines en de nodige compliance updates. Ook zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date blijft, als je openingstijden bijvoorbeeld veranderen. Heel veel kleine dingen kun je ook makkelijk zelf aanpassen, direct op de webpagina. Voor grotere aanpassingen staan we altijd voor je klaar!

Wat kost het?

Jouw website leasen bij TEJE is al mogelijk vanaf € 100 per maand voor een basiswebsite met een on-page CMS. Voor grotere websites met meerdere pagina's of een webshop maken we graag een offerte voor je. Voordat we beginnen met het ontwikkelen van je website, zullen we je een vrijblijvende offerte sturen met het maandbedrag voor jouw website. Zo is het vooraf duidelijk hoeveel je gaat betalen. We rekenen geen aanvullende kosten voor het bouwen van de website, je betaalt enkel het leasebedrag per maand. Verder kun je kiezen of je het leasebedrag per maand wil betalen of (tegen een kleine korting) per jaar wil voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

Voor slimme ondernemers

Een website leasen is perfect voor ondernemers die geen financiële ruimte hebben voor een grote investering in een website of het onderhouden hiervan. Voor ondernemers die willen weten waar ze aan toe zijn. Voor ondernemers die liever een klein bedrag per maand betalen dan een groot bedrag ineens. Voor ondernemers die zich geen zorgen willen maken over extra kosten voor updates en service. Voor ondernemers die naast hun auto, ook hun website willen leasen. Voor slimme ondernemers. Neem nu contact met ons op, misschien gaat jouw nieuwe website volgende week al de lucht in!

Een website kopen

Je hebt altijd de mogelijkheid om eerst een website te leasen en daarna te kopen. Je kunt ook direct een website kopen. Je zit dan niet vast aan maandelijkse kosten, maar betaalt éénmalig een vast bedrag. De website wordt helemaal van jou en kan door jezelf worden beheerd via een handig CMS. Websites worden door ons compleet opgeleverd, dat wil zeggen inclusief hosting, domeinnaam en beveiliging.

Inclusief compleet CMS

Onze website worden standaard voorzien van een compleet CMS. Een CMS is het beheersysteem achter een website, waarmee je een website zelf kunt beheren. Je kunt teksten aanpassen, video's en foto's wijzigen en toevoegen en nog veel meer. Je krijgt een inlogcode waarmee je kunt inloggen op de live-versie van de website. Onderin beeld verschijnt een balk waarmee je aanpassingen kunt doorvoeren. Het meest eenvoudige en goedwerkende CMS ooit! Een website beheren was nog nooit zo makkelijk en snel geregeld!

Wat kost het?

Een website is al mogelijk vanaf € 1500,00. Denk hierbij aan een enkele pagina met wat informatie over jouw bedrijf, een landingspagina of een pagina waar je klanten boekingen kunnen maken. Een complete website kost ongeveer € 3500,00. Hierbij wordt een ontwerp gemaakt, afgestemd op de doelgroep van jouw bedrijf. Voor hele grote websites maken we graag een passende offerte, vraag naar de mogelijkheden.

Wat is de levertijd?

Gemiddeld kunnen wij binnen twee à drie weken een website opleveren. Eén en ander is uiteraard afhankelijk van de wensen, éénvoudige websites kunnen we soms al binnen een week opleveren. Het bouwen van een goede E-commerce site duurt wat langer, hiervoor maken we graag een offerte op maat inclusief levertijd.

Website op maat

Heb je een uitgebreide website nodig? Misschien een combinatie van gewone website met geïntegreerde webshop? Of een groot boekingsportal met vakantiehuizen? Of een website met vele fotopagina's? Dan maken wij een website op maat, volledig samengesteld voor jouw doelgroep en afgestemd op jouw bedrijf.

Content strategie

Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om nog meer uit jouw bedrijf te halen via de digitale weg. Wat is er nodig om jouw doelgroep te bereiken? Hoe zorgen we voor meer online bezoekers? En hoe zorgen deze bezoekers voor meer omzet binnen jouw bedrijf? Kunnen bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden? Door een uitgebreide customer-journey in kaart te brengen, komen we tot een optimaal ontwerp voor jouw nieuwe website.

Het verhaal van jouw bedrijf

Je nieuwe website vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Je nieuwe website biedt kansen, zowel voor jouw als voor de online bezoeker. Het creatieve design wordt gecombineerd met slimme technische snufjes. Leads worden omgezet naar klanten en jouw website wordt je belangrijkste online-marketing tool. Uiteraard wordt je website SEO geoptimaliseerd, waarbij we van tevoren een uitgebreid SEO zoekwoorden onderzoek doen. Deze uitgebreide optimalisatie zorgt voor meer bezoekers op je website en dus meer omzet in de toekomst.

Wat kost het?

Tsja, dat is een lastige vraag. De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Wil je een basiswebsite met een online boekingsmodule voor je vakantiehuis, dan kost dit ongeveer € 3000,00. Wil je een uitgebreide webshop of boekingsportal, dan wordt dit bedrag hoger. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wanneer je je wensen aangeeft, kunnen we je een prijsindicatie geven.

Enthousiast?

Laat hier je info achter!

Web Design

e-Commerce

SaaS op Maat

Alles

Bedankt! Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen!
Oeps! Er ging iets mis... Probeer het opnieuw!